Custom Fitting på Dynekilen GK - Hitta rätt golfklubbor!

I vår moderna studio hittar du

Alla hjälpmedel du behöver för att bli en bättre golfare

och hitta rätt utrustning

Hur går en Custom Fitting till?

Custom fitting betyder, om man direktöversätter det, ”anpassad montering”. Det kanske låter väldigt mekaniskt och trist, men det är raka motsatsen av vad en custom fitting är. En mer beskrivande översättning skulle kunna vara ”skräddarsydd utprovning”. Du kommer in till en custom fitting med frågetecken, och kliver ut igen med utropstecken. Här tänkte vi gå igenom lite hur det fungerar, vad du kan förvänta dig och vad du kan tänka på innan.

Så fungerar custom fitting »

Vilka hjälpmedel hittar du hos oss?

Trackman

Dess precision och pålitlighet har gjort TrakMan till ett självklart hjälpmedel för instruktörer och proffs runt om i världen. Idag är det standard ute på världens tourer och används flitigt av världens bästa spelare för att utveckla deras eget golfspelande. TrakMan hjälper dig att skilja på vad som ”känns” rätt och vad som är rätt. Utveckla ditt spel med samma teknik som världseliten med TrakMan.

FlightScope – förbättrar både proffs och nybörjare

FlightScope® mäter och analyserar ditt spelande med samma dopplerradarteknik som används inom det amerikanska försvaret. Teknologin är state of the art och används inom golf, kricket, tennis och baseboll och är omåttligt populär bland instruktörer, utvecklare och tillverkare av golfutrustning. Gör som tourspelarna – förbättra ditt spel och hitta rätt utrustning med FlightScope®.

Swing Catalyst – lär dig arbeta med kroppen

Få insikt i och förstående för de små detaljer du kan förbättra för att spara en massa slag ute på golfbanan. Swing Catalyst läser av och registrerar dina rörelser och det tryck du producerar medan du svingar klubban. Den kommer hjälpa dig att arbeta med kroppen, och inte mot den, och på så sätt göra dig till en bättre golfspelare.

SAM PuttLab – puttarnas orakel

SAM PuttLab är hjälpmedlet för dig som vill vässa din puttning till perfektion. Nästan hälften av alla golfsvingar som görs i livet är just puttar – men det kan vara svårt att systematiskt träna på att bli ett puttningsäss. SAM PuttLab fyller med sin precision ett tomrum på marknaden och skärskådar de allra minsta detaljerna i ditt spel – allt för att du ska bli en bättre puttare.

BodiTrak – skräskådar ditt fotarbete

Bli en bättre golfspelare med hjälp av fotarbete. BodiTrak är ett verktyg som, med hjälp av en högkänslig tryckplatta, mäter hur din tyngdpunkt, ditt kropps- och fotarbete ser ut under hela svingen. Du får feedback direkt som du kan implementera i ditt spelande, och bland annat skapa mer fart i klubban och slå rakare.

Kontaktinformation

Öppettider

Veckodag Säsong Ej säsong
Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00 09:00 - 15:00
Fredag 09:00 - 17:00 09:00 - 15:00
Lördag 08:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Söndag, helgdag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00