Custom Fitting hos Persan Golf

Förbättra spelupplevelsen på banan genom anpassad golfutrustning för dina individiduella behov och spelstil

Vad är en Custom Fitting?

Custom fitting handlar om att skapa en anpassad golfutrustning för varje individuell spelare. Genom att använda avancerad teknik och professionella analyser kan man säkerställa att varje klubba är optimal för spelarens unika svingteknik, styrka och fysik.

Custom fitting - steg för steg

  1. En custom fitting börjar med en noggrann bedömning av golfspelarens teknik och spelstil. En tränare kommer med hjälp av trackman eller flightscope att observera och notera faktorer som grepp, uppställning och sving. 

  2. Baserat på bedömningen, kommer tränaren att anpassa golfutrustningen till spelarens individuella behov. Detta inkluderar justering av längd, lie och loft.

  3. Slutresultatet är en fullständigt anpassad golfutrustning som passar spelarens unika behov och ger dem den bästa möjliga spelupplevelsen.

Bra att veta om custom fitting

Custom fitting inom golf är en process där du får testa och anpassa golfklubborna till din individuella sving och stil. Denna process är en viktig del för att ta ditt spel till nästa nivå, och kan endast göras på senaste modellerna från varje leverantör till ordinarie pris.

  • För att göra en custom fitting måste du boka en tid.
  • Det är en god idé att komma 5-10 minuter innan din bokade tid för att värma upp innan din custom fitting.
  • Ta med dig dina nuvarande klubbor och golfskor eller andra stabila skor.
  • Om du vill prova både driver och järnklubbor måste du boka två tider.
  • En custom fitting kostar 600 kr, men om du väljer att köpa nya klubbor hos oss får du tillbaka avgiften vid köpet, vilket gör utprovningen gratis.

5-stegsraketen

5-stegsraketen är golfkursen som täcker alla viktiga områden för att utveckla ditt golfspel, från grundläggande teknik och klubbor till närspel, puttning och bunkerslag, och avslutar med en handlingsplan anpassad för din spelstil och mål.

Verktyg vi använder för Custom Fitting

FlightScope

FlightScope® mäter och analyserar ditt spelande med samma dopplerradarteknik som används inom det amerikanska försvaret. Teknologin är state of the art och används inom golf, kricket, tennis och baseboll och är omåttligt populär bland instruktörer, utvecklare och tillverkare av golfutrustning. Gör som tourspelarna – förbättra ditt spel och hitta rätt utrustning med FlightScope®.

Swing Catalyst

Få insikt i och förstående för de små detaljer du kan förbättra för att spara en massa slag ute på golfbanan. Swing Catalyst läser av och registrerar dina rörelser och det tryck du producerar medan du svingar klubban. Den kommer hjälpa dig att arbeta med kroppen, och inte mot den, och på så sätt göra dig till en bättre golfspelare.

SAM PuttLab

SAM PuttLab är hjälpmedlet för dig som vill vässa din puttning till perfektion. Nästan hälften av alla golfsvingar som görs i livet är just puttar – men det kan vara svårt att systematiskt träna på att bli ett puttningsäss. SAM PuttLab fyller med sin precision ett tomrum på marknaden och skärskådar de allra minsta detaljerna i ditt spel – allt för att du ska bli en bättre puttare.

BodiTrak

Bli en bättre golfspelare med hjälp av fotarbete. BodiTrak är ett verktyg som, med hjälp av en högkänslig tryckplatta, mäter hur din tyngdpunkt, ditt kropps- och fotarbete ser ut under hela svingen. Du får feedback direkt som du kan implementera i ditt spelande, och bland annat skapa mer fart i klubban och slå rakare.

Boka custom fitting

Efter att din bokningsförfrågan skickats så kommer vi kontakta dig för att boka en tid som passar.

Även om någon produkt inte finns i lager hos vår lokala shop, så kan alla produkter snabbt levereras av PQ Golf till er – snabbt, smidigt och enkelt!